Wandelen, fietsen, varen of lekker niets doen… Na een dag lang buiten zijn heeft u vast wel trek gekregen! Natuurlijk kunt u op de camping zelf een maaltijd bereiden. Wilt u zich eens in de watten laten leggen? Kom dan eten bij De Blaauwpleats. Deze sfeervolle brasserie vindt u bij de camping op landgoed Eysinga State.

Wilt u genieten van een heerlijke maaltijd in een sfeervolle omgeving? De karakteristieke voormalig Friese boerderij ‘De Blaauwpleats’ hebben wij omgetoverd tot een brasserie en pannenkoekenboerderij. Kiest u een plekje bij het haardvuur of aan de bar? Bij lekker weer kunt u plaatsnemen op het grote beschutte terras.

Wat staat er op het menu?

Maak kennis met onze chefkok: Ed Luttikhuis. Hij verwent u graag met de lekkerste gebakjes, pannenkoeken en andere heerlijke gerechten. Iedere dag is er weer een ander dagmenu. Dit is een hoogwaardige maaltijd voor een fijne prijs. Uiteraard hebben wij ook een uitgebreid à la carte menu. Verder kunt u regelmatig meedoen aan onze gezellige barbecueavonden.

Heerlijk ontbijten

In het zomerseizoen kunt u iedere ochtend weer genieten van verse broodjes en croissants. Hiervoor liggen er bestellijsten klaar voor u in het restaurant en bij de receptie, deze kunt u inleveren bij Eetboerderij de Blaauwpleats waar dan de volgende ochtend uw broodjes klaarliggen.

Onze bezorgservice

Wilt u graag bij uw eigen kampeerplaats of trekkershut genieten van lekker eten? Geen probleem! Wij bezorgen uw maaltijd graag.

Bekijk hier de menukaart van de Blaauwpleats.