Wilt u deze zomer op familieweekend in een bos- en waterrijke omgeving? Kom logeren op Camping Blaauw. Neem uw eigen tent of caravan mee of kies een bijzondere trekkershut of safaritent. En geniet van alles wat de camping en omgeving te bieden heeft.

U vindt de camping op het uitgestrekte Friese landgoed Eysinga State, in de buurt van het prachtige dorp Sint Nicolaasga. Camping Blaauw heeft alle ingrediënten voor een gezellig familieweekend. Er is genoeg te doen voor jong en oud.

Zo vaart u vanaf de camping rechtstreeks naar de nabijgelegen Friese meren. Er is een aanlegsteiger en boothelling aanwezig. U vaart dus letterlijk tot aan de deur. Een dagje het water op is leuk voor iedereen.

Actief familieweekend

Kies u liever voor een andere activiteit tijdens uw familieweekend op Camping Blaauw? Wat dacht u van een mooie fiets- of wandelroute. Gaat u voor een route door de Friese polders, het bos of de meren? Heeft u geen fietsen meegenomen naar de camping? Bij ons kunt u alle soorten (kinder)fietsen huren.

Voor de waterratten onder ons is er het subtropisch zwemparadijs in Joure. Eén en al waterpret! Relaxen (in het water) kunt u in één van de wellnesscentra in de buurt. Kies hier voor een bezoek aan de sauna of een heerlijke massage.

Wilt u alle (sportieve) activiteiten op en rondom de camping bekijken? Ontdek onze activiteitenpagina.

Uitdagende activiteiten tijdens de kinderanimatie

Tijdens het hoogseizoen is er op de camping nóg meer te doen voor de jongste gasten. Elke zomer bieden wij een animatieprogramma aan voor kinderen tot 14 jaar oud. Knutselen, voetballen, een speurtocht of vleermuizen spotten? Het kan allemaal!

Hoe komt u logeren?

Hoe wilt u tijdens uw familieweekend bij ons logeren? Komt u met uw eigen tent, caravan of camper? Bij ons kunt u uw favoriete kampeerplaats uitkiezen. U bent van harte welkom op één van onze standaard kampeerplaatsen inclusief stroom en water. Of reserveer een natuurkampeerplaats. Dit speciale kampeerterrein (met toiletgebouw) ligt op een prachtige rustige locatie, wat verder weg van de rest van de camping.

En stelt u zich eens voor dat uw bed al voor u klaarstaat wanneer u op de camping arriveert. Huur dan een sfeervolle trekkershut met stapelbedden of luxe ingerichte safaritent. Een bijzondere ervaring voor de hele familie.

Wilt u direct uw familieweekend boeken?

Bekijk onze kampeerplaatsen, trekkershutten en safaritenten en boek direct uw familieweekend op Camping Blaauw. Zien we u snel?