01-04-2021 Basis regels op uw vakantieverblijf:

Ook op uw vakantie adres blijven er aan aantal corona regels gelden, op de site van het RIVM kunt u deze vinden. Klikt u hier voor de link.

 

 

Update Corona 11-05-2020

Vanaf maandag 15 juni 2020 zullen op alle terreinen de sanitair gebouwen weer geopend zijn. Uiteraard volgen wij hierbij de richtlijnen van het RIVM. Per gebouw staan de regels vermeld, wij gaan er vanuit dan een eerder deze in acht neemt. En blijf allemaal ook goed bewust van de 1,5 meter afstand.

Verder zijn de safaritenten vanaf 15-06-2020 ook weer beschikbaar, deze maken gebruik van het gemeenschappelijke sanitairgebouw.

 

Update Corona 08-05-2020

Kampeervelden & Accommodaties

Sanitair gebouwen zijn geopend vanaf 1 juli 2020.

Tot 1 juli kunt u alsnog bij ons verblijven indien u beschikt over eigen sanitair-en wasgelegenheid in uw caravan, tent of camper. De stortplaats voor het chemisch toilet is wel geopend.

 

Heeft u een safaritent geboekt, dan bent u van harte welkom vanaf 1 juli 2020. Deze accommodatie beschikt niet over eigen sanitair.

Deze accommodatie boeken kan via https://www.campingblaauw.nl/safaritenten/

 

Trekkershutten kunt u weer boeken vanaf 20 mei 2020. Er zullen 2 trekkershutten beschikbaar zijn met eigen privé sanitairgelegenheid.

Deze kunt u boeken via www.campingblaauw.nl/trekkershutten/

 

Eetboerderij de Blaauwpleats zal vanaf 1 juni het terras buiten weer openen.

Op dit moment is het wel mogelijk om de heerlijke gerechten te bestellen en af t e halen of te laten bezorgen.

Meer info hierover vindt u op https://www.deblaauwpleats.nl/.

 

Update Corona 24-04-2020

Een aantal gasten heeft aangegeven dat zij toch wel graag gebruik willen maken van de boeking, ondanks dat zij het sanitair niet mogen gebruiken.
De stortplaats chemisch toilet diende dan wel toegankelijk te zijn.

Deze vraag hebben wij vervolgens voorgelegd aan de Gemeente Fryske Marren.
Gisteren hebben wij hierop toestemming gekregen.
De sanitair ruimtes (douches en toiletten) moeten nog steeds afgesloten blijven voor het publiek, de chemisch toilet kan wel geleegd worden. Hou hier wel voldoende afstand van elkaar!

Het is dus aan u om de afweging te maken of u onder deze condities wenst te komen.
Wanneer u hiervan gebruik wilt maken, vernemen wij dit graag wanneer, opdat de plaatsing even onder begeleiding kan gebeuren.

Voor al uw vragen zijn wij natuurlijk ook bereikbaar op 0513-431361.

 

Update Corona 01-04-2020

Onderstaande update van 27-03-2020 blijft nog van kracht tot en met 28-04-2020.

Het dringende advies van het RIVM blijft nog steeds blijf zo veel mogelijk thuis!

 

Update Corona 27-03-2020

We hebben zojuist, donderdag 26-03-20 21.40 uur van de Veiligheidsregio Fryslan vernomen dat wij onze sanitaire voorzieningen niet mogen openen. Dit betekent dat wij onze kampeervelden op ons park moeten sluiten. We hebben hiermee duidelijkheid gekregen over de periode tot 6 april.

Onze kampeervelden, de verhuur van de trekkershutten en safaritenten, alsmede de Blaauwpleats blijven in ieder geval gesloten tot 6 april. We zijn nog in afwachting van de maatregelen die na 6 april zullen gelden.

Gasten die een eigen stacaravan dan wel eigenaar zijn van een woning op ons park, mogen en kunnen deze blijven gebruiken, onder de reeds geldende regels en voorwaarden.

Het zijn moeilijke, onzekere tijden.
Zodra wij weer over meer informatie beschikken, zullen wij u hierover direct informeren.
Wij hopen dat wij u binnenkort allen weer mogen verwelkomen. Voor nu wensen wij u allen sterkte en gezondheid.

 

 

 

Update Corona 23-03-2020.

Bij landgoed Eysinga State/camping Blaauw volgen we de situatie rondom het coronavirus (COVID-19) op de voet. Maar we begrijpen dat er veel vragen zijn, daarom hebben wij voor u hieronder veel gestelde vragen over de gevolgen van het coronavirus voor uw verblijf/vakantie beantwoord. .

Algemene vragen

Kan ik nog op vakantie vanwege het coronavirus (COVID-19)?
Ja, wij zijn nog open. Maar het is een terechte vraag. We begrijpen dat u met een gerust gevoel op vakantie wilt. Daar doen wij ons uiterste best voor. Uw vakantie kan nog steeds doorgaan. Voor een verblijf op ons park gelden dezelfde landelijke richtlijnen als die u thuis opvolgt. Daarnaast nemen wij een aantal extra maatregelen.

Vragen m.b.t. omboeken of annuleren

Mijn vakantie valt in de periode tot 6 april. Wat als ik wil omboeken?
Natuurlijk zien wij het liefst dat uw vakantie de komende weken gewoon door kan gaan. Heeft u een vakantie geboekt met een aankomstdatum tot 6 april? En besluit u deze te verzetten? Neem dan contact op met onze receptie om uw verblijf naar een latere datum te verplaatsen, maar wel voor 31 december 2020.

Zit er een meerprijs aan het omboeken?
Het is mogelijk dat dat er een meerprijs zit aan het omboeken. Dit is het geval als de nieuwe datum in een duurdere periode valt. Geld teruggave i.v.m. een goedkopere periode wordt niet gedaan.

Kan ik mijn reservering wijzigen naar een onbekende datum?
Nee, dat is niet mogelijk. Bij een wijziging van een boeking is er altijd een nieuwe datum nodig.

Mijn vakantie valt in de periode tot 6 april. Wat als ik wil annuleren?
Wilt u uw vakantie annuleren? Het coronavirus valt niet niet binnen de annuleringsvoorwaarden, dus zullen onze annuleringsvoorwaarden hanteren. Doorschuiven naar een andere periode, voor 31 december 2020 is wel mogelijk via de receptie.

Mijn vakantie valt buiten de periode tot 6 april. Wat als ik wil annuleren of omboeken?
Voor alle gasten geldt dat op dit moment reserveringen vanaf 6 april kunnen worden omgeboekt naar een latere periode dit jaar. Mocht u desondanks toch willen annuleren, dan volgen wij de voorwaarden zoals vermeld op onze site onder het kopje contact – annuleringsvoorwaarden. In veel gevallen is het verstandig om de ontwikkelingen rondom het coronavirus even af te wachten, zeker als je een vakantie hebt geboekt die verder in de toekomst plaatsvindt.

Kunnen de annuleringsvoorwaarden van de boekingen nog wijzigen als er nieuwe berichtgeving komt vanuit het RIVM?
Dat is eventueel mogelijk. Wij houden de berichtgeving van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) nauwlettend in de gaten. Tot die tijd kunnen wij daar geen verdere uitspraken over doen.

Vragen over hygiëne

Welke maatregelen neemt landgoed Eysinga State/camping Blaauw om verspreiding te voorkomen?
Het landelijk beleid is erop gericht om de sociale contacten met anderen tot een minimum te beperken en de (hand)hygiëne te waarborgen. Dit beleid volgen wij en alle medewerkers op. Er is nóg meer aandacht voor de schoonmaak op het hele park. Daarnaast zijn er handgels en papieren tissues beschikbaar bij de faciliteiten die wel geopend zijn. Uit voorzorgsmaatregel hebben wij ook faciliteiten gesloten.

Gelden er extra maatregelen voor de gasten betreffende de hygiëne?
Wij adviseren ook onze gasten op het park hun verantwoording te nemen en de richtlijnen van het RIVM na te leven.

Vragen over faciliteiten

Is de receptie open?
Zeker, de receptie is van maandag t/m zaterdag open. Let op de tijden zoals deze op het pand vermeld staan, telefonisch zijn wij altijd te bereiken: 0513-431361. Wij verzoeken u echter om alleen naar de receptie toe te gaan indien nodig. Indien mogelijk vragen voor de receptie per mail of telefoon te stellen en contact met onze receptie medewerkers zo veel mogelijk te beperken. Ga alstublieft niet met het hele gezin naar binnen! Slechts 1 gast tegelijk is momenteel toegestaan. Voor uw en onze veiligheid hebben wij op de balie een kunststof scherm geplaatst. Betalingen zoveel mogelijk per pin.

Kunnen we fietsen huren?
Ja, u kunt vanaf 28 maart gewoon fietsen bij ons huren. Zoals gebruikelijk kunt u zich hiervoor eerst melden bij de receptie.

Is Eetboerderij de Blaauwpleats open?
Het landelijk beleid is erop gericht om de sociale contacten met anderen tot een minimum te beperken en de (hand)hygiëne te waarborgen. Daarom is Eetboerderij de Blaauwpleats, in ieder geval, t/m 6 april gesloten. Zodra dat kan volgens de adviezen van de overheid, gaat Eetboerderij de Blaauwpleats weer open.

Kunnen er maaltijden besteld worden?
Jazeker, voor de afhaal/bezorgtijden houdt u a.u.b de tijden in de gaten zoals deze vermeld worden op het Facebook account van Eetboerderij de Blaauwpleats.

Vragen over jaar- en seizoenplaatsen

Wanneer mogen jaar- en seizoensgasten komen?
De opening van het seizoen blijft nog steeds 27 maart. U mag gewoon gebruik maken van uw stacaravan of uw toercaravan. Zoals in onze nieuwsbrief reeds vermeld, willen wij graag aanwezig zijn bij het plaatsen van uw caravan, om eventuele problemen op een later tijdstip te vermijden. Meldt u zich even bij de receptie?! Wij rekenen er op dat u zelf de verantwoordelijkheid neemt om verspreiding van het virus tegen te gaan.

Is het water aangesloten en het toiletgebouw in gebruik? 

Nee, vanwege de nachtvorst hebben wij het water nog niet kunnen aansluiten op de velden en ook niet in de toiletgebouwen. Houdt u hier a.u.b rekening mee, wanneer u het weekend 27/28 maart de caravan eventueel komt brengen? Zoals het er nu naar uitziet zal 1 april het water zeker zijn aangesloten.

Gebruik sanitair gebouwen

Welke maatregelen i.v.m corona worden hier getroffen?                                                           

Tot nader order zullen er slechts drie mensen tegelijk in de ruimte aanwezig mogen zijn, uitsluitend in de cabines (wc, dan wel douche) de grote wand met wastafels zal voorlopig buiten gebruik worden gesteld. Daarnaast hebben wij extra aandacht voor ontsmetting en reinheid. Ook verzoeken wij u hier oog voor te hebben.

Aanlegsteigers/gebruik haven

Kunnen we onze boot in de haven leggen?
Ja, dit kan in overleg met onze medewerkers zijn van de receptie. Graag telefonisch een afspraak hiervoor de receptie.