Camping Blaauw in het Friese Sint Nicolaasga is een ware groene oase. De verzorgde camping met uitgebreide faciliteiten is omgeven door water, bossen en weidevelden. Verblijf op een fijne kampeerplaats en geniet van alle rust en ruimte. Ook kunt u een authentieke trekkershut huren.

Op Camping Blaauw kunt u kiezen uit verschillende bijzondere overnachtingsmogelijkheden.

Standaard kampeerplaatsen

Zo kunt u logeren op een standaard kampeerplaats rondom de karakteristieke voormalig Friese boerderij ‘De Blaauwpleats’. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mooie plaats direct aan de Houtvaart. Alle (vernieuwde) faciliteiten van de camping zijn hier dichtbij.

Natuurkampeerplaatsen

Ook beschikt Camping Blaauw over een natuurkampeerterrein. Hier kunt u letterlijk overnachten midden in de bossen. Dit kampeerterrein ligt wat verder weg van de rest van de camping. Genieten van ware rust en ruimte dus! Op het terrein is een toiletgebouw aanwezig.

Safaritenten

Vanuit uw safaritent op Camping Blaauw heeft u een prachtig uitzicht op het water en de haven van onze camping. Deze tenten zijn standaard ingericht voor 6 personen.

Trekkershutten

Op Camping Blaauw kunt u ook overnachten in één van de 9 trekkershutten. Deze zijn rustig gelegen en ingericht met stapelbedden en een keuken.

Ontdek de verschillende kampeerplaatsen en trekkershutten, bekijk de prijs en reserveer!

Maak uw keuze:

Standaard kampeerplaats

Safaritenten

Natuurkampeerplaats

Trekkershutten