Wilt u vakantie vieren midden in de Friese natuur? Heerlijk kamperen in een omgeving vol water en bos of logeren in een trekkershut? Kom dan naar Camping Blaauw. Deze camping vindt u op het prachtige landgoed Eysinga State bij Sint Nicolaasga.

Landgoed Eysinga State ligt centraal tussen de grote meren van Friesland. Trek de wandelschoenen aan of stap op de fiets en ontdek de prachtige omgeving. Bos, water, polders, prachtige dorpen en steden… Vanuit Camping Blaauw kunt u alle kanten op. Bij de receptie kunt u comfortabele fietsen huren.

Op het landgoed vindt u een boothelling en haven, hierdoor vaart u rechtstreeks vanaf het vakantiepark naar de betoverende meren in de omgeving. U kunt bij ons boten en kajaks huren.

Een pure belevenis voor jong en oud

Op Camping Blaauw kunt u een ruime en groene kampeerplaats reserveren voor uw tent, caravan of camper. Ook kunt u hier een authentieke trekkershut huren. Op de camping vindt u een zwemvijver met zandstrand en prachtige wandelbossen. Voor de allerkleinsten zijn er ook een speeltuin en dierenweide. En er is meer: een brasserie, jeugdhonk, volleybalveld en kinderanimatie. Plezier voor jong en oud!

Bent u op zoek naar een actieve vakantie, een gezellige vakantie met uw gezin of juist een rustige, ontspannen vakantie? U vindt het allemaal op Camping Blaauw.

Logeren in een huisje op vakantiepark Eysinga State

Logeert u liever in een comfortabele bungalow of chalet? Boek dan uw accommodatie op vakantiepark Eysinga State. Dit vakantiepark ligt eveneens op het landgoed. De luxe huisjes passen allemaal prachtig in de natuurlijke omgeving. Sommige accommodaties hebben zelfs een eigen aanlegsteiger. Kom ontspannen in een groene omgeving!