Houdt u van rust, ruimte en natuur? Ga deze zomervakantie voor een sfeervol verblijf op Camping Blaauw. U logeert te midden van water, weidevelden en bos: in een gezellige trekkershut of op een mooie (natuur)kampeerplaats. U bent het hele jaar welkom op onze camping.

Echte natuurliefhebbers opgelet! Op Camping Blaauw geniet u van deze zomer in al zijn pracht. De camping in Friesland ligt op het uitgestrekte landgoed Eysinga State in Sint Nicolaasga. Op de camping en in de omgeving zijn genoeg sportieve activiteiten voor jong en oud!

Zomeractiviteiten op Camping Blaauw: voor jong en oud

Vanaf Camping Blaauw wandelt of fietst u zo naar de Friese meren. Of bezoekt u liever één van de gezellige dorpen in de omgeving? Ga dan deze zomervakantie zeker eens een dag naar het dichtbijgelegen Langweer of Lemmer. Op Camping Blaauw kunt u fietsen huren en zijn verschillende wandel- en fietsroutes verkrijgbaar. Of gaat u tijdens de zomervakantie juist voor een ontspannen dagje vissen, wellness of subtropisch zwemparadijs? De keuze is aan u!

Een fijne zomervakantie in onze trekkershutten

Kom tijdens uw zomervakantie heerlijk logeren en recreëren in de Friese natuur! Op Camping Blaauw vindt u verschillende logeermogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit één van onze sfeervolle trekkershutten, uitgerust met stromend water, stapelbedden en een ingerichte keuken met gasfornuis.

Komt u met de tent, caravan of camper?

Bij Camping Blaauw kunt u deze zomervakantie natuurlijk ook terecht met uw eigen tent, caravan of camper. Kies één van onze standaard kampeerplaatsen inclusief stroom en water. Onze vernieuwde voorzieningen vindt u dichtbij, zoals het toiletgebouw met vloerverwarming, de wasserette en de afwasplaats.
Wilt u letterlijk overnachten in de bossen? Dan bent u van harte welkom op onze natuurkampeerplaatsen. Dit natuurkampeerterrein (met toiletgebouw) ligt wat verder weg van de rest van de camping. U kunt kiezen voor een plekje met of zonder stroom.

Wilt u direct uw zomervakantie boeken?

U kunt op onze camping het hele jaar terecht voor een fijne vakantie! Bekijk onze accommodaties en boek direct uw vakantie op Camping Blaauw.